Vårt erbjudande

Vi är en idédriven fullservicebyrå som omsätter strategiska och taktiska affärsmål till kreativa lösningar.

Vi brukar säga att vårt erbjudande och våra tjänster är lika levande som våra medarbetare. För i en bransch och värld som rör sig allt snabbare är flexibilitet, nyfikenhet och konstant förnyelse vårt främsta konkurrensmedel, och egentligen det enda som gör oss relevanta.

 

Därför är allt som vi erbjuder idag resultatet av djup kompetens, lång erfarenhet, hårt slit och ett ständigt utforskande tillsammans med våra kunder. Så hur det ser ut imorgon beror med andra ord på oss, er och omvärlden. Men rubriken kommer vi aldrig att förändra.

Våra Tjänster

Creative

Reklam & Kommunikation

Vi skapar koncept och kampanjer i alla tänkbara (och ibland otänkbara) former. Vår process för idéarbete är bevisat framgångsrik för såväl kunder som oss själva, och fungerar som garant för att vi levererar idéhöjd och kvalitet. Våra kreatörer må kalla sig saker som Art Directors, Copywriters och Designers, men de brinner oavbrutet för samma sak: Att hitta den stora idén.

Digital

E–handel & Digitala plattformar

Dear Friends startade som en ren digitalbyrå, på den tiden när den distinktionen fortfarande behövdes. Vi har med andra ord alltid varit digital first, och jobbar idag sömlöst mellan våra discipliner för att säkerställa kvalitet och kreativ höjd på våra digitala leveranser. Vårt team av strateger och utvecklare ser alltid till att vara uppdaterade på den senaste versionen av sina expertområden. Och sig själva.

Life Science

Läkemedel, Medtech & Hälsa

Om kreativitet kännetecknas av förmågan att tänka utanför boxen, handlar kommunikation inom life science, ofta om förmågan att utmana gränserna innanför en rad givna ramar. Vårt life science-team har lång och gedigen erfarenhet inom området.

ID

Varumärkesutveckling & Design

I en värld av snabba impulser och automatiserade budskap är det viktigare än någonsin att göra rätt från början. När du har en tydlig bild av – och är konsekvent med – hur ditt varumärke uppfattas ökar det immaterialla värdet och effektiviteten på alla dina kommunikationsinsatser. Just därför startar vi ofta resan här.

Online Media & Content

Strategi, Köp & Optimering

För att vara relevant idag krävs såväl snabbhet som kreativitet och en ständigt uppdaterad kunskapsbank. Våra experter hjälper dig med allt från strategi, medieköp och analys till snabbt och kreativt content signerat våra kreatörer. För många av våra kunder hanterar vi även det organiska flödet för maximalt engagemang och optimalt samspel med den köpta annonseringen.