Vår stad är full av hjältar

Göteborgs Stadsmission

Miriam Bryant tolkar Kents Vinter02 i årets julfilm

Kontakt: Calle Österberg

  • Kampanj

  • I vår julkampanj för Göteborgs Stadsmission 2021 gör Miriam Bryant en cover på Kents låt Vinter02. Filmen hyllar alla de volontärer ser till att Göteborgs mest utsatta får en lite gladare jul, men också Stadsmissionens besökare som varje dag kämpar mot fattigdom.

    2020 var det Håkan Hellström som stod bakom musiken i Stadsmissionens julfilm. Denna gång samarbetade vi med högaktuella Miriam Bryant som gör sin egen version av Kents Vinter02. Filmen visar Stadsmissionens bredd av verksamheter, där volontärerna spelar huvudrollen.

    – Det kändes självklart att ställa upp när jag fick frågan. Göteborg är min hemstad och jag har själv sett hur Stadsmissionen hjälpt människor som haft det svårt, säger Miriam Bryant.

    I filmen ”Vår stad är full av hjältar” får vi följa volontärer som levererar matkassar, delar ut vinterkläder och ser till att stadens hemlösa har tak över huvudet. Filmen är inspelad i Stadsmissionens verksamheter i Göteborg med Stadsmissionens personal och besökare i flera av statistrollerna.