Nordic Wellness

Appen 2.0

Kontakt: Roger Brovik

  • Design

  • Apputveckling

  • Nordic Wellness hade önskemål om förbättrad användarvänlighet i sin app, nya funktioner skulle adderas och dessutom skulle den få sig ett ansiktslyft. Våra experter inom utveckling, UI- och UX-design kavlade upp sina ärmar – och resultatet blev en ny version av Nordic Wellness-appen!

    Applikationen byggdes i React Native och anpassades såklart för både Android och iOS. Vi uppdaterade källkoden till en som är skalbar och hållbar vilket förenklar underhåll, uppdateringar och tillägg av funktioner. Appens dynamiska animationer, byggda med modern teknik, ger den ett mer levande intryck och dessutom är den nu avsevärt snabbare i sin respons. Vi ville helt enkelt designa en träningsapp lika alert som dess användare. Den enkla arkitekturen möjliggör också små som stora förändringar – en smart faktor som gör att Nordic Wellness sparar både tid och pengar vid framtida uppdateringar.

    Appen är live och 20–30 000 dagliga användare kan nu njuta av en snabbare, bättre fungerande – och snyggare! – träningsapp.