Malmstolen.se

Malmstolen.se

Malmstolen får en ny stil

Kontakt: Roger Brovik

 • Design

 • Webbutveckling

 • Malmstolen är en svensk möbelproducent som tillverkar ergonomiska kontorsstolar för det moderna kontoret. Produkterna tillhör premiumsegmentet inom sin genre och har följt utvecklingen, men under åren hade varumärket hamnat lite i skymundan. I samband med att företaget fick nya ägare växte även behovet av att höja den generella kvalitén på kommunikationen så att det harmonierar med resten av varumärket.

   

  Vi fick därför förtroendet att arbeta fram en ny position, visuell och verbal identitet samt ett nytt kommunikationskoncept. Efter ett härligt samarbete lanserades hela den nya profilen under Stockholm Furniture & Light Fair då även deras nya webb gick live. Dear Friends har jobbat fram allt material i form av foto, filmer, copy och teknisk implementation på den nya webben. Vi har dessutom tagit fram konceptfilmer, instruktionsfilmer, trycksaker, profilmaterial, material till mässa, etc.

   

  Malmstolen som varumärke och organisation står nu inför kanske sin största resa någonsin, en resa som vi är stolta över att få vara en del av.

  Den nya webben kollar du in här!

  Andra projekt

  Hedin Bil

  Varumärkesutveckling

  AztraZeneca – Den ignorerade njuren

  Kampanj

  Nordic Wellness – Appen 2.0

  Design

  Apputveckling