Dear Friends söker fullstackutvecklare med erfarenhet av .NET

Dear Friends

Dear Friends söker fullstackutvecklare med erfarenhet av .NET

Publicerad:

09-Nov-2023

Vi söker en fullstackutvecklare med erfarenhet av .NET som har jobbat med Umbraco i minst ett år. Har du dessutom jobbat med React är det ett plus.

 

Om oss

Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå, vilket innebär att vi jobbar med allt från varumärkesstrategier till olika digitala lösningar som e-handel, webb och app.

Vi erbjuder ett klimat med stor frihet och möjlighet att jobba med de tekniker som intresserar dig. Kompetensutveckling är viktigt då vi ständigt behöver ligga långt fram för att möta kundernas önskemål – det sker både tillsammans med andra på Dear Friends och genom löpande personlig utveckling där vi undersöker nya tekniker.

 

Om tjänsten

Hos oss jobbar du nära UX, designers och andra kreativa roller för att hitta de bästa digitala upplevelserna för våra kunders kunder. Vi ser framför oss att du har hållit på med utveckling under minst ett år.

Här arbetar du i en liten grupp, nära våra kunder, med att ta fram nya lösningar eller att förbättra och förvalta några av våra befintliga lösningar och tjänster. Vardagen innebär nära dialog med kollegor inom design, teknik och content – och i vissa fall också direkt dialog med kund.

Är du intresserad eller vet någon som är intresserad av att jobba hos oss, kontakta Roger via telefon på 0704-180720 eller via mail på roger.brovik@dearfriends.se