På Dear Friends vet vi att riktigt bra saker händer om man gör dem tillsammans.

Det betyder att vi arbetar väldigt nära våra kunder genom hela processen. Vi vet att arbetsresultatet blir bättre när vi arbetar på det sättet. På köpet får vi färre missuppfattningar, snabbare beslut, en mer kostnadseffektiv process samt bättre och längre relationer.

Och kanske framför allt, det är helt enkelt mycket roligare att göra saker tillsammans.

Vad gör vi tillsammans? Jo, kortfattat så hjälper våra kunder med övergripande kommunikationslösningar som generar affärsnytta och effekt som går att mäta på riktigt. Något mer ingående så handlar det om hela spektrat på kommunikationsskalan med allt från strategier, varumärkesarbeten och kommunikationsplattformar till mediaoberoende reklamkampanjer i digital och traditionell media. Samt stora tekniska lösningar som e-handel, webbplatser, mobilt & appar, digital signage och pekskärmslösningar. Ja, typ allt.

Men vilka är vi då? Vi är en reklambyrå med starkt digitalt och kreativt fokus. Vi har några av de absolut bästa kreatörerna i Sverige inom både det digitala som traditionella – med fokus på hög kreativ nivå. Liksom att vi har några av de minst lika kompetenta och kreativa teknikerna, systemarkitekterna och webbutvecklarna bland våra vänner på byrån.

Tillsammans med våra kunder har vi vunnit rikligt med svenska och europeiska reklamtävlingar och 2014 blev vi utsedda till Årets Byrå av Regi. 

Men än viktigare, tillsammans med våra kunder har vi vunnit respekt för varandras kunskaper samt förstås en hel del nya kära vänner.

Några av våra kunder: Stayhard, Tele2, IFK Göteborg, Skara sommarland, Itab, Hans Andersson Recycling, Frölunda Torg, Nordic Wellness, Göteborgs Stadsmission, Volvo Trucks & Volvo CE, Serneke, Chalmers, Cellbes, Stena Line, Stena AB, Iems, NetClean, CMore, Bliz & Dr. Zipe.

Vi arbetar löpande med kvalitetssäkring av våra kundsamarbeten enligt Regi's kvalitetssäkringsprocess. Läs mer på https://regi.se/kvalitet.

 

Dear Friends ägs av delägare från personal på Dear Friends, samt via extern finansiär i Selopa.