Rulltrappa blir spöktåg på Frölunda Torg under halloween

Kund:
Frölunda Torg
Kontakt:
Ulrika Sohtell

Lagom till halloween lanserar vår kund Frölunda Torg världens kortaste spöktåg, som tar 20 sekunder att åka. Tåget, som går under namnet Spökexpressen, är egentligen en rulltrappa som byggts om till en ”åkattraktion” för de minsta besökarna.

Frölunda Torg har liksom den fysiska handeln i stort haft två tuffa år med minskat antal besökare på grund av pandemin. Nu när samhället öppnar upp vill de bjuda kunderna på en upplevelse. Och det är här Spökexpressen kommer in i bilden. 

 

– Vi har sedan flera år tillbaka arbetat aktivt med upplevelsebaserad marknadsföring. Hos oss ska besökarna alltid kunna uppleva något nytt och spännande och rulltrappan är en del i detta, säger Terese Carlson, marknadsansvarig på Frölunda Torgs.

 

Rulltrappan har byggts in i en mörk tunnel där självlysande dekor, ljud och ljuseffekter bidrar till helhetsupplevelsen. Spöktåget finns på plats mellan den 30 oktober och 7 november. Det har ingen åldersgräns men barn under fem rekommenderas att hålla en vuxen i handen. 

 

– Det känns kul att kunna skapa en upplevelse av något så vardagligt som att åka rulltrappa. Det passar perfekt för Frölunda Torg, ett modigt varumärke som alltid vill testa nya sätt att marknadsföra sig på, säger Ulrika Sohtell, kundansvarig på Dear Friends.