Vi söker Producent till DF Studio

Publicerad:
14 juni 2018
Vi söker en producent som vill driva och utveckla vår studio. Vi på Dear Friends producerar sedan länge film, foto, ljud och annat rörligt material för en mängd olika kanaler och tillfällen. Nu vill vi utveckla och trappa upp vår egen studioverksamhet. Film- och fotoproduktioner är - och kommer fortsatt att vara - en viktig del i alla våra kunders kommunikation. Vi söker dig som vill ha huvudansvar för detta och bli en del av en byrå med vänner som älskar varumärkesutveckling, kreativa idéer och digitala upplevelser.

 

Som producent och studioansvarig kommer film och foto blir en del av din varierande vardag. Ena dagen träffar du en marknadschef, nästa dag koordinerar och hanterar du uppdrag och ser till att vi går från idé till lösning. Du är lika bekväm i mötet med kund som med att kavla upp ärmarna on location, och du förstår hur det är att samarbeta med kreatörer.

 

Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet från tidigare studioverksamhet, troligtvis på en byrå eller produktionsbolag. Därmed har du också ett stort nätverk inom branschen. Du har förståelse för hela processen kring en studio, gällande allt från arbetsprocess, möjliga lösningar, utrustning, kravställningar, tidsplaner, budget och leveranser. Du har erfarenhet av projekt inom film, foto, animering och post produktion.

 

Ibland jobbar du med våra fotografer, ibland genom externa kontakter. Då ansvarar du för att hitta och förhandla bästa möjliga lösning genom frilansande kollegor. Du jobbar nära alla våra arbetsgrupper och medverkar kring den kreativa processen, likaväl som du koordinerar och ansvarar för våra uppdrag inom både film och foto.

 

Du kommer att ha huvudansvar för att DF Studio på sikt växer och utvecklas och blir därför en central punkt på vår byrå. Sen hoppas vi att du ser på dina kollegor mer som vänner och gillar att ha kul på jobbet. Tror du på att riktigt bra kommunikation grundar sig på ett starkt varumärke, kreativa idéer och digitala upplevelser så kommer vi att passa riktigt bra ihop.

 

Lägg ett mail till vår VD Roger Brovik (roger.brovik@dearfriends.se) om du är intresserad.