Vi söker digital projektledare

Publicerad:
26 oktober 2018

Kanske känner du att du vill byta miljö till en mer kreativ och spännande arbetsplats? Då är du välkommen att söka dig till vår sköna familj. Dear Friends är en spännande arbetsplats där glädje, kreativitet och innovation står i centrum. Vi har tekniken i vårt DNA och försöker hela tiden utforska gränslandet mellan kreativ reklam, design och digitala lösningar. Vi har väldigt höga ambitioner och målsättningar med våra jobb, men viktigast av allt är kanske att vi behandlar varandra och våra kunder som riktigt goda vänner.

Så vem är du?
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av liknande roll på reklambyrå. Du har drivit och genomfört digitala projekt såsom större sajter, appar och andra digitala tjänster. Som digital projektledare på Dear Friends blir du länken mellan kunden och byrån, där du projektleder vårt arbete från start till mål. Du kommer att driva utvecklingen av våra kunder, sälja in nya projekt samt budgetera och planera så att arbetet löper smidigt och effektivt enligt tidplan och budget. Arbetet innebär även att du i nära samarbete med våra kreatörer, utvecklare, strateger och kunder, är delaktig hela vägen från analys, idé och koncept till att realisera lösningar.

En klar bonus är om du har kunskap och erfarenhet kring att även driva kanaloberoende reklamuppdrag som innefattar allt från print och film till PR och digitalt.   

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till roger.brovik@dearfriends.se

Vi ser fram emot att höra från dig!