Vi söker ny UX-Designer

Publicerad:
2 januari 2017
Vilka är vi?
Kanske känner du att du vill byta miljö till en mer kreativ och spännande arbetsplats? Då är du välkommen att söka dig till vår sköna familj. Dear Friends är en reklambyrå med ett stort digitalt och kreativt fokus, och hos oss kommer du att arbeta nära tillsammans med våra kreatörer, utvecklare och projektledare. 

 

Men vad gör vi för något?
Vi hanterar hela spektrumet på kommunikationsskalan med allt från strategier, varumärkesarbeten och kommunikationsplattformar till mediaoberoende reklamkampanjer. Genom att kombinera kommunikation, interaktion och teknik hittar vi starka digitala gränssnitt att förmedla våra budskap genom. Vi gör även större tekniska lösningar som e-handel, webbplatser, mobilt, appar, digital signage och pekskärmslösningar. 

 

Så vem är du?
Antingen har du en gedigen utbildning inom UX, eller så är du egenlärd med stor erfarenhet. Som UX-designer hos oss är du med hela vägen från analys, idé och koncept till att realisera lösningarna.

 

En förutsättning är att kunna hantera direktkontakt med kunder samt tydligt presentera resonemang, slutsatser och effekter baserat på olika valda vägar. Du är även van att arbeta med userstories, effektkartor och personas som stärker dina beslut i utvecklingsfasen.
 
Det är också viktigt att du har både ett användar- och affärsperspektiv när du jobbar med verktyg och processer för att nå uppsatta effektmål, innehållsstrukturer, flöden, wireframes eller prototyper.
 
En bonus är om du lockas av att kunna ta dig an delar av traditionellt planningarbete – speciellt vad gäller att söka efter insikter, ta fram strategier som inspirerar den kreativa processen.
 
Beskriv din arbetsroll idag, och skicka ditt CV tillsammans med några exempel på projekt du varit delaktig i till vår VD Roger Brovik senast den 20 januari. roger.brovik@dearfriends.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!