Vi söker en Account Manager

Publicerad:
9 november 2022
Känner du att du vill byta miljö till en mer kreativ och spännande arbetsplats? Då är du välkommen att söka dig till vår sköna familj. Dear Friends är en arbetsplats där glädje, kreativitet och innovation står i centrum. Vi har digitalt i vårt DNA och försöker hela tiden utforska gränslandet mellan varumärkesutveckling, kreativ reklam och digitala upplevelser. Vi har väldigt höga ambitioner och målsättningar med våra jobb, men viktigast av allt är kanske att vi behandlar varandra och våra kunder som riktigt goda vänner. 

 

Dear Friends jobbar med kunder inom B2B, B2C och Life science.

 

Vi söker nu en projektledare som ska arbeta med våra kunder primärt inom Life science. Du ska planera och se till att våra projekt löper smidigt och effektivt, tillsammans med arbetsgruppen och våra kunder såklart. Du kommer att vara delaktig hela vägen från analys, idé och koncept till att realisera lösningar som sticker ut och förändrar. 

Vi tänker att du har några års erfarenhet av en liknande roll, inte nödvändigtvis inom Life science, men gärna med ett intresse att lära dig mer om läkemedel, medicinteknik och hälsa. 

 

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till lotta.senelius@dearfriends.se 
Senast 30/11.