Vi söker webbutvecklare

Publicerad:
31 augusti 2021

Dear Friends digitala satsningar rullar på och vi söker nu fler utvecklare med passion för att göra bra saker. Det digitala livet på byrån erbjuder både utmaningar och sköna människor. Tekniskt jobbar vi i en härlig röra från .Net, PHP, Wordpress och Laravel till React Native, Vue, egengjorda templates och micro-ramverk. Vi ser bredd som bra. Och extra bra blir det om du också har en känsla för det estetiska och helst levererar jobb som du är stolt över. 

Just nu söker vi en lite mer señior 🧔  person med erfarenhet av .Net och/eller PHP-laravel. 

Din vardag kommer bland annat inkludera att skriva ny grym kod för en ny sajt, men också att tjata på en leverantör om att just din ticket ska bumpas upp, att försöka felsöka en annan leverantörs lastbalanserare och att skriva just den där komponenten som bara fungerar sådär alldeles, alldeles… underbart. Lite nördig gaming kan också vara super om du vill stanna kvar på en kall en fredag eftermiddag.

Du kommer vara en del av ett digitalt team där du får jobba nära UX, webbdesigners och andra utvecklare. Du kommer också vara en del av en reklambyrå där du dagligen får träffa och umgås med andra kreativa personer. 

Om det finns speciella önskemål kan du sitta remote och jobba, men processer i grupp är inte alltid helt optimala på distans så vi uppskattar om det finns möjlighet att komma in till kontoret och hänga då och då.

Är du intresserad eller har du tips på någon du tror skulle passa?

Skicka gärna ett mail till roger.brovik@dearfriends.se eller ring på 070 41 80 720.