Vi söker en operativ projektledare

Publicerad:
5 juli 2021

Kanske känner du att du vill byta miljö till en mer kreativ och spännande arbetsplats? Då är du välkommen att söka dig till vår sköna familj. Dear Friends är en arbetsplats där glädje, kreativitet och innovation står i centrum. Vi har digitalt i vårt DNA och försöker hela tiden utforska gränslandet mellan varumärkesutveckling, kreativ reklam och digitala upplevelser. Vi har väldigt höga ambitioner och målsättningar med våra jobb, men viktigast av allt är kanske att vi behandlar varandra och våra kunder som riktigt goda vänner. 

Som operativ projektledare på Dear Friends kommer du att planera och se till att våra projekt löper smidigt och effektivt, i nära dialog med kundansvarig projektledare och våra kunder såklart. Men du kommer också - tillsammans med våra kreatörer, utvecklare och strateger - att vara delaktig hela vägen från analys, idé och koncept till att realisera lösningar som sticker ut och förändrar. 

Vi tänker att du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll, och att du rör dig obehindrat mellan digitala projekt och mer traditionella kommunikationsuppdrag.

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till roger.brovik@dearfriends.se