Vi söker en AD

Publicerad:
26 oktober 2021

Nu söker vi någon med galna, minimalistiska, smarta, snygga, läskiga, roliga, tårdrypande, vackra, balla, logiska och ologiska idéer. Är det du? 

 Hos oss startar allt med en stark idé. Vi vill vara en av Göteborgs mest kreativa byråer och som AD hos oss kommer du att vara en av nyckelpersonerna för att lyckas med det. Hos oss kommer du att utvecklas som kreatör och få lära känna nya vänner som gillar att ha roligt på jobbet.

Du brinner för att utveckla riktigt vassa kampanjer eller koncept och älskar att tävla. Men du gillar också hantverket och har absolut inte något emot att ta jobben hela vägen från idé till färdig leverans om det behövs. Och ja, du behöver såklart ha en stark, idérik portfolio och kunna arbeta obehindrat i Adobes programvaror. 

Våra Art Directors är problemlösare, kreatörer och strateger i ett. De samarbetar med kunder, designers, projektledare, utvecklare och givetvis en hel del med våra fantastiska copywriters. Vi har ett öppet arbetssätt som involverar och inkluderar många personer i idéprocessen och det är alltid tillsammans som vi jobbar fram de vassaste lösningarna. 

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte – skicka din portfolio och några rader om dig själv till work@dearfriends.se idag.