Vi söker PHP webbutvecklare

Publicerad:
8 april 2021

Webbutvecklare med PHP-kunskap

Nu söker vi en webbutvecklare med något eller några års erfarenhet av att jobba med PHP. Vi vill att du har kunskap om Laravel. Du bör också hantera vanliga webbstacken från HTML och JavaScript till mer meriterande ramverk som react och vue. Har du dessutom kunskap om andra programmeringsspråk, som React Native eller .net kommer vi älska dig.

Som PHP-utvecklare på Dear Friends blir du en del av ett digitalt team där du jobbar nära andra utvecklare, UX-designers och webbdesigners. Du blir också en del av en reklambyrå där du varje dag får träffa och umgås med andra kreativa personer. Du kommer hjälpa våra kunder att ta fram nya lösningar men också vidareutveckla och förvalta befintliga projekt och miljöer.

Vi har idag allt ifrån enklare Wordpress-lösningar till avancerade sajter med e-commerce och komplexa Laravel-lösningar. Den stora variationen av kunder och projekt gör oss till ett företag där du kan utvecklas. 

Är du intresserad eller har du tips på någon du tror skulle passa? Skicka gärna ett mail till marcus.johansson@dearfriends.se eller slå en signal på 076-142 86 86.