Vi söker .Net utvecklare

Publicerad:
14 december 2020

Dear Friends söker utvecklare med erfarenhet av C# / .Net och Umbraco 

Vi söker dig som har erfarenhet av C# / .Net och har jobbat med Umbraco. Har du dessutom jobbat med Umbraco Cloud är det ett plus.

Det är också en fördel om du kan front end och andra utvecklingsspråk. 

Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå som omsätter strategiska eller taktiska affärsmål till kreativa lösningar. Detta innebär att vi hjälper våra kunder med varumärkesutveckling, kreativ reklam och digitala lösningar.

Hos oss kommer du att jobba nära UX och designers och andra kreativa personer för att hitta de bästa digitala upplevelserna för våra kunders kunder. Vi ser framför oss att du har hållit på med utveckling under minst ett par år. 

Här jobbar du i en liten grupp nära våra kunder med att ta fram nya lösningar eller att förbättra och förvalta några av våra befintliga lösningar och tjänster. Vardagen innebär nära dialog med kollegor inom design, teknik och content och i vissa fall också direkt dialog med kunder.

Vi erbjuder ett klimat med stor frihet och möjlighet att jobba med de tekniker som intresserar dig. Kompetensutveckling är viktigt då vi ständigt behöver ligga långt framme för att möta kundernas önskemål  - det sker både tillsammans med andra på DF och genom löpande personlig utveckling där vi undersöker nya tekniker.

Är du intresserad eller vet någon som är intresserad av att jobba hos oss, kontakta Roger via telefon på 0704-180720 eller via mail på roger.brovik@dearfriends.se.