Vi söker en Account Director

Publicerad:
3 februari 2021
[TJÄNSTEN ÄR TILLSATT]
Vi söker en erfaren och driven strateg som både brinner för att utveckla varumärken och samtidigt förstår hur det är att jobba med kreatörer och utvecklare.

 

Din huvudsakliga roll på byrån blir att aktivt hjälpa och guida våra kunder i deras strategiska vägval rörande varumärke och kommunikation. Utöver det kommer du att ha en drivande roll i att hitta och utveckla nya kundsamarbeten.

 

Du har byråerfarenhet och har med dig ett bra nätverk. Internationella kunder hanterar du lika bra som nationella. Du är trygg i arbetet med varumärkesprocesser, men tycker även om att vara en del av den kreativa processen. 

 

Du analyserar målgrupper och digital data. Det är förstås också bra om du har kännedom om trender, onlinemarknadsföring och sociala medier. Och att du skriver och ritar webbstrategier lika ledigt som du gör din planning. Du kan även koppla samman fysiska och digitala kanaler eftersom du förstår dig på interaktion och teknik. De var väl inte så höga krav? Jo förresten, extra glada blir vi om du kan media och har marknadsbakgrund i form av utbildning eller erfarenhet. 

 

Så, nu är vi nog nöjda. Eller ja, supernöjda blir vi om du även är en inspirerande person som har lätt till skratt och ser dina kollegor mer som vänner. Och tror på att riktigt bra kommunikation grundar sig på ett starkt varumärke, kreativa idéer och digitala upplevelser. Då passar vi riktigt bra ihop.

 

Lägg ett mail till vår VD Roger Brovik (roger.brovik@dearfriends.se) om du är intresserad.