Vi välkomnar fyra nya kunder

Publicerad:
23 november 2020

I dessa annorlunda tider är vi extra glada över att kunna välkomna fyra nya kunder till byrån. 


Vi inledde samarbetet med Region Jönköpings Län i augusti och har redan hunnit skapa vår första kampanj ihop! Målet var att få fler att sommarjobba inom vården – ett både roligt och viktigt uppdrag. Nu börjar det spännande arbetet med att fräscha upp den grafiska profilen.

Grand Fitness blev våra kära vänner i oktober och sedan dess har vi hunnit ta fram en ny grafisk profil samt en strategi för sociala medier ihop. Just nu jobbar vi på för fullt med den nya webben och ser fram emot fler svettiga projekt tillsammans! 

När tradingbolaget Elof Hansson gick ut i pitch i oktober i år föll valet på Dear Friends, vilket vi är väldigt glada över. Våra första gemensamma projekt blir att utforma årsredovisningen och ta fram ett nytt bildmanér som ska implementeras i hela den globala koncernen. 

Konsultbolaget Castra är på en spännande resa och som deras nya byrå är vi glada över att få följa med! Vi vann pitchen i början av november och tillsammans kommer vi att se över varumärkesstrategin och ta fram ett nytt kommunikationskoncept – två roliga uppdrag!