JABO väljer Dear Friends!

Publicerad:
9 december 2019

JABO är en del av koncernen Nordic Room Improvement. I en marknad under tillväxt har de under hösten sökt efter ett nytt byråsamarbete som strategiskt och kommunikativt kunde lyfta deras varumärke. Efter en urvalsprocess föll valet på göteborgsbyrån Dear Friends som antar rollen som JABOs nya fullservicebyrå. 

Med fokus på design, kvalitet och funktion utvecklar och säljer JABO exteriörprodukter för det skandinaviska trädgårdsrummet. I sökandet efter en ny byrå hade JABO en tydlig kravbild; att hjälpa till med att strategiskt utveckla och framtidssäkra varumärket, men också utforska nya vägar och kanaler till kunderna på konsumentmarknaden.

– Vi har en jätteduktig inhouseavdelning men kände behovet av att hitta en partner som kunde utmana oss i vår trygga position. I urvalet tyckte vi att Dear Friends svarade upp för detta och stack ut med sin mix mellan strategi, kreativ kommunikation och digital kompetens. Även kemin stämde mellan arbetsgrupperna vilket borgar för att vi har en rolig resa framför oss, säger Weronica Lundgren, marknadschef JABO.

Arbetet inför 2020 är redan i full gång där varumärkesplattform, sajt och löpande kommunikation står överst på listan.