Vi söker en driven webbutvecklare

Publicerad:
7 september 2018

Det digitala landskapet förändras hela tiden och just nu letar vi efter kreativa webbutvecklare som även gillar att snacka design och kommunikation. Du drivs av att komma med nya idéer på gamla problem och utmana våra kunder med de senaste tekniska lösningarna.

Här på byrån kommer du jobba nära med designers och andra kreativa personer för att hitta de bästa digitala upplevelserna för våra kunders kunder. Vi ser framför oss att du har jobbat ett par år med webbutveckling, lärt dig grunderna och är bekväm med att arbeta i team. Men är du driven, engagerad och sugen på att växa i din roll så går du före någon med lång erfarenhet som anser sig kunna allt.

Hos oss  är just samarbete centralt, såväl internt som med kund. Du behöver därför ha god kommunikationsförmåga, ett prestigelöst förhållningssätt och vara van att presentera och argumentera för dina lösningar. Att du har bra koll på  HTML5, CSS, JavaScript och PHP är ett krav, kan du dessutom .net eller React Native är det meriterande. Kan du även grunderna i de vanligaste designprogrammen Photoshop, XD eller liknande så får du ett plus i kanten!

Sist men inte minst så är du ansvarstagande, noggrann och gillar att ha ordning och reda på dina jobb. Vi struntar i hur du inreder ditt skrivbord, men inte hur du strukturerar ditt arbete. Dear Friends är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser. Men framförallt är det en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder.
Välkommen med din ansökan och din CV till jobb@dearfriends.se