Vi söker en Strategisk projektledare

Publicerad:
14 juni 2018
Vi söker en erfaren och driven strateg som brinner för att utveckla varumärken och har förståelse för vad kreatörer och utvecklare behöver för att överträffa kundens förväntningar.

 

Din huvudsakliga roll på byrån blir att aktivt hjälpa och guida våra kunder i deras strategiska vägval rörande varumärke, design och kommunikation.

 

Du har byråerfarenhet och ett bra nätverk. Internationella kunder hanterar du lika bra som nationella. Du är trygg i arbetet med varumärkesprocesser, men tycker även om att vara en del av den kreativa processen.

 

Du är analytisk, uppdaterad och kunnig kring onlinemarknadsföring och sociala medier. Du kan avgöra skillnaden mellan god design och ytligt hafsverk med förbundna ögon. Du skriver och ritar webbstrategier lika ledigt som du gör din planning. Du kan även koppla samman fysiska och digitala kanaler eftersom du förstår dig på interaktion och teknik. Det var väl inte så höga krav? Jo förresten, extra glada blir vi om du kan media och har marknadsbakgrund i form av utbildning eller erfarenhet.

 

Så, nu är vi nog nöjda. Eller ja, supernöjda blir vi om du även är en inspirerande person som har lätt till skratt och ser dina kollegor mer som vänner. Och tror på att bra kommunikation grundar sig på ett starkt varumärke, kreativa idéer och digitala upplevelser. Då passar vi riktigt bra ihop.

 

Lägg ett mail till vår VD Roger Brovik (roger.brovik@dearfriends.se) om du är intresserad.