Ny kund! Göteborg & Co

Publicerad:
9 februari 2018

Göteborg & Co, vars uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad, har valt Dear Friends till ny reklambyrå. Upphandlingen gjordes som en förnyad konkurrensutsättning bland de byråer som har ramavtal med Göteborgs Stad.

 - Vi behöver en fullservicebyrå som kan leverera på alla nivåer och vi fick in fem gedigna anbud, säger Agneta Forshufvud, ansvarig för upphandlingen. Förslagen utvärderades av en grupp på sju personer utifrån tydligt specificerade parametrar och vi ser fram emot ett spännande samarbete med Dear Friends, säger Agneta Forshufvud.

 - Vårt erbjudande känns som en perfekt matchning mot de kommunikativa utmaningar som turist- och evenemangsstaden Göteborg står inför de närmsta åren. Som Göteborgsbyrå är vi naturligtvis både glada och stolta att få förtroendet att samarbeta med Göteborg & Co. Alla på byrån ser med spänning fram emot att vara med och marknadsföra staden där vi lever och verkar. Och med tanke på allt som händer i stan på både kort och lång sikt (400-års jubileum, kulturkalas, vetenskapsfestival, etc.) så vet vi ju att det direkt finns många härliga projekt att sätta igång med tillsammans, säger Roger Brovik, VD på Dear Friends.

 Samarbetet mellan Göteborg & Co och Dear Friends påbörjas i januari 2018.