Godare än en Aladdinask.

Publicerad:
22 december 2016

Om man sett filmen ”Forrest Gump” så kan man citatet ”Life is like a box of chocolates – you never know what you’re gonna get”. Och lite så är livet. Alla föds vi med olika förutsättningar, och för många barn och unga är julen den värsta tiden på året. Men att skänka en tanke är bara det första steget i att faktiskt få någon att skrida till handling. Som byrå måste man då göra något extra. Något som känns.

Även i år fick vi förtroendet att ta fram Göteborgs Stadsmissions julkampanj. Resultatet bygger på insikten att det sällan syns när ett barn far illa, eftersom det ofta sker i det tysta, utan vittnen. I slutet av november placerade vi därför 300 gosedjur på allmänna platser – alla berättade en sann historia om vad vissa barn i Göteborg tvingats uppleva. Vi gjorde även en film, tillsammans med produktionsbolaget Oddway, som ni kanske redan sett på bio eller TV4. Kampanjen träffade göteborgarnas hjärtan, och många medier valde att sprida vårt viktiga budskap.

Så istället för att buda ut en Aladdinask till er, våra kära kunder, har vi skänkt 10.000 kr till Göteborgs Stadsmission.

En lite godare jul, önskar oss!