Unbox your business

Namn:
Koncept, profil, web, foto
Kund:
Xenit
Kontakt:
Roger Brovik

Om Xenit
Xenit har funnits sedan 2009 och är specialister på digital infrastruktur. De jobbar hårt med att ge sina kunder bättre förutsättningar och lösningar till distansarbete, samarbete mellan kontor och frihet i val av enheter, arbetstider och arbetsplats.

 

Utmaning

I en bransch där det är svårt att särskilja sig och hitta rätt personal vill Xenit stå ut som en attraktiv arbetsgivare och potentiell framtida partner. Vi blev även tillfrågade att lyfta Xenits varumärke och visuella uttryck till samma höga nivå som matchar deras kompetenser och leveranser.

 

Lösning

Genom en gedigen konkurrentanalys och interna workshops har vi jobbat fram en ny positionering och kundlöfte. Ett nytt kommunikativt koncept som också resulterat i en ny payoff. Det har även tagits fram en ny grafisk profil och visuell identitet för att stödja den önskade positioneringen. I detta arbete har vi ansvarat och genomfört fotografering som gett bra material för de enheter vi producerat i form av brandbook, case, tjänstebeskrivningar, visitkort och andra kontorsmaterial samt detaljer och inredning till lokal. Slutligen även en ny webb som kommunicerar det nya erbjudandet med den nya profilen har också tagits fram där vi skrivit copy och tagit fram bilderna.

 

Resultat

Den nya profilen skall ge en modern och bra bild av konsulterna på Xenit så att andra blir intresserade av att arbeta på Xenit. Det vässade och förtydligandet av erbjudandet skall på sikt också ge Xenit en möjlighet att naturligt erbjudan en större palett av sina kompetenser till redan befintliga kunder och samtidigt på ett enkelt och nyfiket sätt attrahera nya kunder.

 

Gå gärna in och kolla runt på www.xenit.se