Nettbuss väljer Dear Friends

Publicerad:
26 november 2015

Efter en pitch är det nu klart att nordens näst största bussbolag, norska Nettbuss, väljer Dear Friends som övergripande kommunikationsbyrå för den svenska marknaden. Inom Nettbuss ingår Premiumbussen Bus4You som kommer att bli byråns första uppdrag.

– Bus4You har 5 år i rad haft persontranportbranschens nöjdaste kunder. Nu vill vi stärka vår position på marknaden och sticka ut bland konkurrenterna. Dear Friends koncept & idé föll oss väl i smaken. Det ska bli spännande att jobba tillsammans med dem, säger Thorbjörn Kind, Marknadschef på Nettbuss.

Redan i höst påbörjas arbetet och en första kampanj planeras att lanseras under februari.

– Att få möjlighet att göra en varumärkesresa med ett fint varumärke som Nettbuss och en produkt som Bus4You är naturligtvis jättespännande. Både vi och Nettbuss gillar att kommunicera med distans och humor. Det är därmed inte helt omöjligt att det nya konceptet och kampanjen landar åt det hållet, säger Alexander Sintorn, kundansvarig på Dear Friends.

Företagsfakta

Nettbuss

Nettbuss är nordens näst största bussföretag med verksamheter i Norge, Sverige och Danmark. I Nettbuss ingår expressbussen Nettbuss Express och premium bussen Bus4You. Nettbuss Express AB är ett helägd dotterbolag till NSB.